onsdag den 23. september 2009

VM i agility 2009

Endelig kom året, hvor jeg kom afsted til VM i agility som tilskuer - har ikke været afsted siden jeg deltog med Diva i 2002-03 og 04. Jeg fulgtes med Pia, Wickie og Kirsten fra klubben (Ribe Hundevenner). Trods lidt bøvl med Kirsten og min hotelreservation, gik det hele alligevel.

Agilityen var super. Danskerne gjorde det rigtig flot, og alle deltagere kan være stolte, selvom det ikke lige blev til medaljer denne gang. Flere var dog rigtig tæt på... og jeg håber, det lykkes næste gang.

Et af højdepunkterne var, da Natasha Wise m. BC Dizzy vandt individuelt GULD i mellemklassen. De var suveræne, og da de blev snydt for Guldet sidste år, var der rigtig mange, der krydsede fingre for dem i år, og stemningen var meget intens, da de løb det afgørende agilityløb, og jublen kæmpestor, da det lykkedes.

Jeg fulgte selvfølgelig også med i sheltierne, hvor amerikanerne og canadierne jo er særligt interessante for mig som fan af de amerikanske linier, men også Japan og Brasilien har sheltier af de linier. Samtidig er det jo også lidt sjovt, at sheltierne på det ENGELSKE VM hold er af amerikansk afstamning IGEN :-) Skyldes selvfølgelig Bernadette's O'Bay sheltier, hvor dejlige Zen (Uniques kuldsøster og Sunnys halvsøster) fik en flot individuel 5. plads i mellemklassen.

En anden lille sjov ting var, at Urska Krenk fra Slovenien med pudlen Lu vandt individuelt sølv i lille klasse. Det sjove er, at jeg mødte hende i Ribe i august, da vi skulle lave agilityopvisning ved domkirken, og hun kom forbi og spurgte, om ikke hun måtte løbe lidt med, da hun trænede agility med sin pudel og lige havde været til European Open. Selvfølgelig måtte hun være med og nu er det jo ekstra sjovt, at vi havde besøg af en kommende Vice Verdensmester :-)

1 kommentar:

  1. Dejligt at du nu også viser dig som blogger. Jeg er sikker på, at der kan komme mange interessante og inspirerende indlæg fra din hånd

    SvarSlet